Om os

MotoSpecial - En erfaren virksomhed

Selvom MotoSpecial kun har eksisteret i siden 2001, så ligger der mange års erfaring bag firmaet.
MotoSpecial ejes og drives af Marius Maarbjerg, der har repareret motorcykler i det vestjyske siden 1986.

Marius startede sit første værksted på Banetoften i Holstebro, maj 1986. Holstebro MC så dagens lys.
De efterfølgende år udviklede Holstebro MC sig til en velrenommeret MC forretning med både salg og værksted.
De primære mærker var dengang Yamaha og Ducati, men værkstedet havde dengang, som i dag, et godt kendskab til at kunne håndtere og servicere alle mærker.

Året 2000 solgte Marius Holstebro MC og året efter startede han MotoSpecial.
Der er sket meget hos MotoSpecial siden 2001. Hvor der førhen var meget lidt arbejdsplads og luft. Er der i dag, et flot, nyrenoveret værksted, som repræsentere Motospecial.
Åbningen af det nye værksted blev i år 2014 fejret ved et åbent hus, hvor folk fra nær og fjern, venner af huset og familie var mødt talstærkt frem.

MotoSpecial kan i dag servicere alle de kendte mærker, så alle er velkommen hos Marius på Ormstrupvej.

 

Kunder siger om Marius:

"Jeg fik lavet min første service hos Marius tilbage i 1987, det var en Yamaha RD 350 . Siden har jeg købt både brugte og nye motorcykler, som jeg regelmæssigt får serviceret hos MotoSpecial. Tingene er og har altid været i orden, og dukker der noget uforudset op, så har jeg altid fået besked inden det laves. Det er lige sådan et værksted jeg kan lide!!!"

Niels Rahbek.

 

"Jeg har købt min første Motorcykel nogensinde hos Marius, servicen både ved handlen og på motorcyklen har været helt i top. Jeg kan ikke sætte en finger på noget overhovedet. Der er altid god orden og system på værkstedet, selvom man kommer forbi uanmeldt. Sådan noget viser professionalisme"

Michael Jensen